flipbox-image

flipbox-image

NOVOSTI

NOVOSTI

ON-LINE ASISTENCIJA NAŠIH STRUČNJAKA

Poštovani partneri, dragi prijatelji.

Ovom prilikom želimo da Vam skrenemo pažnju na novu opciju dostupnu na našoj web prezentaciji. Riječ je o on-line asistenciji naših stručnjaka za pojedine programe. Tako smo za vas pripremili i posebna grafička rješenja: Pitaj Jovana! Pitaj Boru! i Pitaj Irenu!

Jovan je zaista koordinator za livačku grupu proizvoda i vrhunski stručnjak u toj oblasti, koji će nerijetko i lično posjetiti naše cijenjene partnere u livnicama. Boro je zadužen za građevinsku grupu proizvoda i zaista je dostupan za konsultacije kao i za posjete gradilištima. Irena je koordinator za proizvode iz grupe BP CLARIS, koji služe za bistrenje i proteinsku stabilizaciju vina i voćnih sokova, i rado će Vam, na njen jedinstven i šarmantan način, pomoći da odaberete proizvod koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama.

Jovan, Boro i Irena će nastojati da u što kraćem vremenu odgovore na Vaša pitanja i pruže Vam pomoć i podršku sa ciljem da zajedno radimo bolje i uspješnije. Živjeli!

O nama

BENTOPRODUCT d.o.o. je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda na bazi bentonita. Instalisani kapacitet omogućava proizvodnju oko 50 hiljada tona različitih proizvoda izuzetnog kvaliteta. Poslujemo u skladu sa Integrisanim sistemom upravljanja. Implementirali smo: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, HACCP, HALAL, KOSHER.

flipbox-image

flipbox-image