flipbox-image

flipbox-image

NOVOSTI

NOVOSTI

BENTOPRO-A I BENTOPROCARBO – NAJZASTUPLJENIJA BENTONITNA VEZIVA NA MAĐARSKOM TRŽIŠTU

Bentoproduct već godinama uspješno isporučuje u Mađarsku proizvode iz svog livačkog programa. Livački bentonit BENTOPRO-A i bentonitno vezivo sa nosiocima sjajnog ugljenika BENTOPROCARBO su ispunili očekivanja i najzahtjevnijih kupaca. Odličan kvalitet u kombinaciji sa ispunjavanjem strogih ekoloških normi i tačnom isporukom, obezbijedili su Bentoproductu poziciju kvalitetnog, poželjnog i pouzdanog partnera, što su, iz godine u godinu, potvrđivale i najviše ocjene naših cijenjenih kupaca.

Bentoproduct je razvio strateško partnerstvo sa Kaszimpex Kft. koji su naš ekskluzivni predstavnik u Mađarskoj za livački program. Kaszimpex se kroz duži vremenski period potvrdio kao izuzetan i pouzdan partner uz čiju pomoć i podršku kontinuirano ostvarujemo zajednićke strateške ciljeve na mađarskom tržištu.

O nama

BENTOPRODUCT d.o.o. je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda na bazi bentonita. Instalisani kapacitet omogućava proizvodnju oko 50 hiljada tona različitih proizvoda izuzetnog kvaliteta. Poslujemo u skladu sa Integrisanim sistemom upravljanja. Implementirali smo: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, HACCP, HALAL, KOSHER.

flipbox-image

flipbox-image