flipbox-image

flipbox-image

NOVOSTI

NOVOSTI

BENTOPRODUCT – NAJUSPJEŠNIJI DOBAVLJAČ LIVAČKIH BENTONITNIH VEZIVA U SLOVENIJI

Bentoproduct je sa svojim livačkim programom prisutan u Sloveniji još od 2012. godine i već duži vremenski period zadržava vodeću poziciju kada je riječ o prodaji bentonitnih veziva na zahtjevnom slovenačkom tržištu.

Livački bentonit BENTOPRO-A i bentonitno vezivo sa nosiocima sjajnog ugljenika BENTOPROCARBO, potvrdili su svoj kvalitet i osvojili povjerenje najboljih inženjera u struci. Odličan kvalitet proizvoda, poštovanje najstrožih ekoloških normi, i odlično organizovana i tačna isporuka, veoma su cijenjeni od strane kupaca i to je snažno pojačalo našu tržišnu poziciju u Sloveniji.

Bentoproduct je punopravni clan Slovenačkog udruženja livača. Udruženje već dugi niz godina veoma uspješno organizuje Međunarodnu livačku konferenciju koja se tradicionalno održava u Portorožu.

O nama

BENTOPRODUCT d.o.o. je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda na bazi bentonita. Instalisani kapacitet omogućava proizvodnju oko 50 hiljada tona različitih proizvoda izuzetnog kvaliteta. Poslujemo u skladu sa Integrisanim sistemom upravljanja. Implementirali smo: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, HACCP, HALAL, KOSHER.

flipbox-image

flipbox-image