PROIZVODI

B-Gran

Higijenski posip na bazi visokokvalitetnog granulisanog bentonita za efikasno upijanje vlage i kontrolu neprijatnih mirisa

VRHUNSKI KVALITET PROIZVODA

Naš higijenski posip B-Gran sadrži natprosječan sadržaj aktivnog minerala montmorilonita što ga svrstava u red najkvalitetnijih proizvoda u ovoj kategoriji. U kontaktu sa tekućinom posip formira optimalno grudvajuće tijelo koje se na jednostavan način uklanja iz toaleta za kućne ljubimce, ostavljajući ostatak posipa pogodnim za dalje korišćenje.

Higijenski posip B-Gran sadrži izuzetno nizak udio prašine.

B-Gran se izrađuje u više različitih granulacija koje je moguće prilagoditi zahtjevu kupaca.

B-Gran se zbog svojih izuzetnih svojstava upijanja vlage i neprijatnih mirisa može koristiti i kao desikant (sredstvo za upijanje vlage).

STRUČNA TEHNIČKA PODRŠKA

BENTOPRODUCT svojim kupcima i partnerima nudi tehničku podršku bez posebne naknade. Naš stručni tim stoji na raspolaganju kupcima i partnerima u bilo kojoj situaciji kada je potrebno obezbijediti dodatne informacije o primjeni proizvoda u cilju postizanja optimalnih rezultata.

TAČNA ISPORUKA

BENTOPRODUCT je razvio efikasan i pouzdan sistem prijema narudžbi i svojim partnerima nudi odlično organizovanu i tačnu isporuku proizvoda.

KONTROLA KVALITETA

BENTOPRODUCT redovno primjenjuje rigorozni petostepeni sistem kontrole kvaliteta. BENTOPRODUCT posluje u skladu sa Integrisanim menadžment sistemom koji obuhvata ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018. Za pojedine programe implementirani su HACCP, HALAL i KOSHER.

O nama

BENTOPRODUCT d.o.o. je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda na bazi bentonita. Instalisani kapacitet omogućava proizvodnju oko 50 hiljada tona različitih proizvoda izuzetnog kvaliteta. Poslujemo u skladu sa Integrisanim sistemom upravljanja. Implementirali smo: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, HACCP, HALAL, KOSHER.

© 2020 BENTOPRODUCT   |   Sva prava zadržana

flipbox-image

flipbox-image