PROIZVODI

BENTOPRODRILL-A

Visokokvalitetni OCMA bentonit visoke izdašnosti za pripremu bušaćih fluida izuzetnih reoloških svojstava, naročito pogodan za uvodna bušenja do dubine 500m.

BENTOPRODRILL-P

Visokokvalitetni API bentonit visoke izdašnosti za pripremu bušaćih fluida izuzetnih reoloških svojstava.

BENTOPRODRILL-HDD

BENTOPRODRILL-HDD je natrijumski visokoizdašni bentonit (200mesh / 74μm) sa aditivima koji je pogodan za pripremu bušaćih fluida na bazi vode za horizontalne bušaće operacije (HDD – Horizontal Directional Drilling).

SPECIJALNI PROIZVODI ZA BUŠAĆE OPERACIJE

Program proizvoda BENTOPRODRILL je namijenjen za pripremu visokokvalitetnih bušaćih fluida na bazi vode, za sve vrste bušaćih operacija. Svi proizvodi iz grupe BENTOPRODRILL su izrađeni od pažljivo odabranog i specijalno tehnološki obrađenog natrijumski aktiviranog bentonita sa vrlo visokim sadržajem aktivnog minerala montmorilonita (80-95%) kako bi fluidi mogli postići izuzetna reološka svojstva i visoku izdašnost, i bez korišćenja polimera i drugih aditiva.

Proizvodi iz grupe BENTOPRODRILL za bušaće operacije (istražne bušotine za naftu i gas, bušotine za eksploataciju vode, geotermalne bušotine, različite građevinske/geotehničke bušotine, bušotine za monitoring i druge istražne bušotine) proizvode se u tri osnovna kvaliteta: BENTOPRODRILL-A (OCMA kvalitet) i BENTOPRODRILL-P (API kvalitet) i BENTOPRODRILL-HDD. Parametri kojima se opisuje kvalitet proizvoda utvrđuju se prema API specifikaciji 13A/ISO 13500. Naši proizvodi po kvalitetu i izdašnosti nadmašuju zahtjeve propisane ovim normama.

Bušaći fluidi na bazi programa BENTOPRODRILL mogu se uspješno modifikovati dodavanjem polimera i drugih aditiva, radi postizanja specijalnih ciljnih svojstava.

STRUČNA TEHNIČKA PODRŠKA

BENTOPRODUCT svojim kupcima i partnerima nudi izuzetnu tehničku podršku bez posebne naknade. Naš stručni tim stoji na raspolaganju kupcima i partnerima za pružanje dodatnih informacija o primjeni BENTOPRODRILL programa u cilju postizanja optimalnih rezultata.

Stručni tim redovno organizuje radne posjete lokacijama gdje se izvode bušaći radovi i brzo reaguje u slučaju hitnih potreba naših partnera.

TAČNA ISPORUKA

BENTOPRODUCT je razvio efikasan i pouzdan sistem prijema narudžbi i svojim partnerima nudi odlično organizovanu i tačnu isporuku proizvoda.

KONTROLA KVALITETA

BENTOPRODUCT redovno primjenjuje rigorozni petostepeni sistem kontrole kvaliteta. BENTOPRODUCT posluje u skladu sa Integrisanim menadžment sistemom koji obuhvata ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018. Za pojedine programe implementirani su HACCP, HALAL i KOSHER.

O nama

BENTOPRODUCT d.o.o. je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda na bazi bentonita. Instalisani kapacitet omogućava proizvodnju oko 50 hiljada tona različitih proizvoda izuzetnog kvaliteta. Poslujemo u skladu sa Integrisanim sistemom upravljanja. Implementirali smo: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, HACCP, HALAL, KOSHER.

© 2020 BENTOPRODUCT   |   Sva prava zadržana

flipbox-image